Reviews

Anderen over mij

Caroline over mijn mentorship

Ik kwam voor het eerst in contact met Merel tijdens het Voor Vrouwen Door Vrouwen event van Queen Tarzi. Wat een knaller van een presentatie gaf ze daar! Eerlijk, oprecht, ze zoog me zo mee in haar verhaal. 

Later ben ik haar gaan volgen door onder andere de nieuwsbrief en zo heb ik uiteindelijk deelgenomen aan een masterclass. Tof verhaal, kort, bondig maar doeltreffend. Met de focus op positiviteit en echtheid (Wie ben jij, wat wil Jij nou echt?). Tenminste, dit is het gevoel wat het bij mij opwekte. Vervolgens hebben we een korte 1:1 meeting gehad om te kijken of we een klik hadden. Die was er zeker!

Omdat ik op een punt in mijn leven zat waarin ik keuzes wilde maken, maar niet precies wist hoe en wat, maar wel voelde dat ik vooruit wilde, ben ik serieus gaan nadenken over een coaching traject bij Merel.

In het verleden had ik eerder een traject doorgelopen bij iemand anders, maar helaas zonder diepgang en dus voor mij zonder resultaat. Dit maakte me wat wantrouwig. Wat ben ik blij dat ik toch in het diepe gesprongen ben!

Naast de coaching calls was Merel mijn vraagbaak, als ik een steuntje in mijn rug of juist een flinke duw vooruit nodig had was ze daar. Zonder te pushen of te sturen, maar juist zodat ik zelf helder kreeg wat ik wilde en hoe.

We hebben enorme resultaten geboekt in een relatief korte tijd, daar ben ik Merel enorm dankbaar voor. Persoonlijk, vertrouwd, sterk en ook juist zacht op de juiste momenten. Helder en duidelijk met soms een beetje zweef, maar altijd aangepast op wat op dat moment goed voelde en nodig was. We zijn diep gegaan, met een lach en een traan, wat een waardevolle ervaring!

Meer mooie woorden

esmee-vermeulen

Esmee Vermeulen

Merel heeft mij laten inzien dat ik meer mag gaan DOEN ipv denken en dat alles mogelijk is, als ik mijn doelen en wensen maar concreet maak. Jouw manier van coachen paste perfect bij mij, namelijk recht door zee en gedachten concreet maken en ontrafelen.”

Dionne Douma

Kim Breijs

Merel is heel krachtig in het anderen helpen helder krijgen wat ze willen doen. Ik raad de coaching van Merel aan als je iemand zoekt die met je mee wilt kijken, maar je wel ruimte geeft het op jouw manier te doen.”

Dionne Douma

Dionne Douma

“Bij het lezen moest ik aan jou denken. Ik herken ‘het zijn van een gids voor je klanten’ dus enorm in jou. Dat belichaam jij zo voor mij.”

Arjanna van der Plas

Vera Potharst

Ik ben heel dankbaar voor de spiegels van Merel, haar on-point-heid en vertrouwen in mij.”

Arjanna van der Plas

Arjanna van der Plas

“Er zijn zoveel mogelijkheden om als ondernemer dingen ‘slimmer’ en ‘sneller’  te doen en ik wilde het allemaal goed doen en zag door de bomen het bos niet meer. Door met jou aan de slag te gaan, sta ik er veel relaxter (maar daarmee niet minder ambitieus ;)) in – ik hoef niet alles te doen, of alles goed te doen, ik kan mijn eigen weg kiezen. Merel maakte het verschil door de combinatie van van inhoudelijke kennis over het ondernemerschap en haar intuitieve/supportive kant – ze ziet echt de potentie in mensen en weet die expliciet te maken/eruit te halen.”

Dionne Douma

Laura Kuilder

Wat ben jij fantastisch en wat een bijzondere ervaring had ik door jouw visualisatie. Ik vergeet nooit meer wat ik gezien en gevoeld heb. Ik vind het zo mooi wie jij bent, wat jij doet en wat jij nog gaat bijdragen aan de wereld van ondernemers. You rock Merel! Je bent ontzettend awesome.”

bobbi-vlaspolder

Bobbi Vlaspolder

“Dit traject heeft echt impact op mijn leven! Ik ben een nieuwe weg ingeslagen in mijn leven en ik weet dat ik dit gewoon de rest van mijn leven blijf doen. Ik kan nu op mijn 32e eindelijk zeggen dat ik mijn missie/roeping heb gevonden. Daar ben ik echt heel blij mee!”

dewi-kennis

Dewi Kennis

Merel maakte voor mij echt het verschil door de persoonlijke aandacht binnen het traject. Ik raad je dit traject aan als je bereid bent uit je comfortzone te gaan en dit jezelf eigen wilt maken.”

Angela Lodder

Angela Lodder

“Ik heb Merel tijdens haar Live Event op een ander niveau leren kennen. Ik zag letterlijk wat ze doet met haar klanten. Ik voelde wat het allemaal met mij deed. Zij zag mij precies zoals ik nu ben en waar ik naar toe wil. Ze snapt wat het geloof voor mij en mijn bedrijf betekent ook al is ze geen christen.”

Anouk-levert

Anouk Levert

Merel geeft écht persoonlijke coaching, geen algemene verhalen, maar echt to the point en toepasbaar op jou.”

Hi, ik ben Merel

Ik leer je contact te maken met wie je echt bent, zodat je keuzes voor je bedrijf maakt die je vóelt. Niet meer achter de feiten en de massa aanlopen, maar putten uit een diep vertrouwen vanuit jezelf. Wat wil je écht? En hoe ga je dit creëren voor jezelf? Hoe doe je sales? Hoe zet je het marketingtechnisch slim neer op een manier die jou dient? Je zult zien dat de resultaten volgen. Ik geef je die schop onder je kont om je in beweging te houden, no more excuses!

ondernemers-coach-merel-van-vugt