1 op 1 coaching

Mentorship Programma

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Je hebt al zoveel bereikt maar er mist iets.

En dat ‘iets’ is niet iets dat je kunt afdwingen met enkel hard werken. Eerlijk gezegd, als dat wel het geval was, zou je deze tekst niet lezen. Je zou het namelijk al gerealiseerd hebben.

Je hebt ambitie. Freaking veel potentie. Een visie.
Je hebt het allemaal, maar toch voel je dat er meer ligt.

Maar exact dit unheimische gevoel (en het gebrek aan concreetheid) zorgt ervoor dat je jezelf vertelt dat je niet moet overdrijven en gewoon door moet gaan.
Maar het knaagt. En het vraagt steeds meer energie. Tijd voor actie dus.

Je hebt overvloed nagejaagd op een rationele manier.
Maar waar is de creativiteit gebleven? Vrijheid? Dat gevoel van avontuur?
Jouw vorm van succes voelt steeds vaker als een gouden kooi.

Wat als het allemaal mogelijk is?

Een 10 op resultaat én op jouw mens-stuk. Een leven waarin jouw ambitie en passie hand in hand gaan. Jij hebt geleerd om snoeihard te werken om je ideale scenario te creëren. En dat werkte totdat het niet meer weer werkte (snappie hem nog 😉) Nu komt het aan op iets anders. Een ander level. Eentje die doorspekt is van jouw visie. Die jou ademt. Die jou als ondernemer EN mens ziet. En geloof me. Dit is allemaal mogelijk.

We pakken alles aan, van persoonlijke ontwikkeling tot strategie

Je hebt de stappenplannen naar succes uitgespeeld. Je bent dat voorbij. Dit gaat dieper. Ik zie 2 kampen in coachingland. Een hele zelfontwikkelingshoek, en een hele zakelijke hoek. Bijna nooit een diepgaande kwalitatieve combinatie van beiden. Terwijl ze voor mij onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.
Ik ga niet lekker op zweven, maar ook niet puur op het knallen. Wanneer je alleen maar voelt gebeurt er niets, wanneer je alleen maar in actie staat drijf je makkelijk van jezelf af.  In mijn coaching maken we de verbinding tussen hoofd en hart.
We vinden jouw zone of genius en stippelen jouw weg naar succes uit. Dit is een afgestemde strategie die jou krachtiger maakt in plaats van verzwakt. We gaan jouw visie vanuit een diep niveau tot leven brengen!

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Ben jij klaar voor een bedrijf en leven op jóuw voorwaarden?

  • We kunnen samenwerken in meerdere vormen. Maar allen mega persoonlijk en diepgaand. Ik begeleid je op de meeste persoonlijke en diepgaande manier mogelijk.
  • Een traject bevat bijvoorbeeld coachcalls (live en online), livedagen, voxer contact (een soort whatsapp), telefonisch contact voor spoedkwesties. 
  • Mijn mentorship biedt ruimte voor 7 personen. De ruimte is beperkt omdat ik geen consessies doe in de kwaliteit. Naast mijn mentorship zijn er ook andere samenwerkingsmogelijkheden mogelijk mits mijn agenda dit toelaat.
  • Ik wil dat je de keuze tot samenwerking weloverwogen maakt. Om deze reden hebben we gesprekken voorafgaand aan de beslissing om samen te werken. In deze gesprekken leren we elkaar kennen en schets ik een het perspectief dat we samen kunnen behalen.
  • Wanneer je een creatief beroep hebt (en je bedrijf minimaal 3 jaar bestaat) kom je met dit traject in aanmerking voor een PPO aanvraag (€2000 per kalenderjaar)

Dionne Douma over mijn mentorship

Ik voelde het aan alles, bij haar moet ik zijn. In haar energieveld. Zij durft. Ademt voor mij authenticiteit. Combineert strategie met innerlijk werk. Kortom the full experience. Maar ook voelde ik; als ik instap dan is er geen weg meer terug. Dan ga ik het DOEN. Merel was precies die persoon die ik zocht.

 Een jaar geleden ben ik bij Merel in het jaartraject gestapt. What a ride! Alles wat ik hiervoor noemde is waar en heb ik zo mogen ervaren. En nog meer. Merel is in staat om je laagjes af te pellen en de diepere kern te raken. Maar wel op jouw tempo en passend bij jou. Ze voelt feilloos aan wat jij nodig hebt. Zonder doekjes, opsmuk of standaard strategieën. JIJ als persoon staat centraal.

Gedurende het hele jaar voelde ik me gezien… ze was er altijd. In goede en ook pittige tijden. En in die pittige tijden hielp Merel mij opweg met kleine vragen en stapjes. Die zorgde voor beweging. Wat je weer verder brengt en inzichten oplevert.

De combinatie van live en online coaching is wat mij betreft goud waard. Je bent ook onderdeel van de groep 1:1 klanten waar je weer terecht kan om te sparren en je vragen aan mede ondernemers te stellen.

Het afgelopen jaar is er ontzettend veel geshift op voornamelijk persoonlijk vlak. M’n hoofd wilde vooral zakelijk groeien en impact maken. Maar het resultaat van afgelopen jaar is grootser dan ik me had kunnen voorstellen. Ik heb persoonlijke thema’s mogen doorleven en verankeren. Een groter cadeau voor jezelf is er niet. Dit neem ik de rest van m’n (ondernemers) leven mee.

Ben je toe aan een coach die je écht ziet? Ben je bereidt om bold moves te maken (in je bedrijf en/of op persoonlijk vlak) en je shit aan te kijken? Wetende dat je liefdevol opgevangen en begeleid wordt. Dan is het tijd om met Merel kennis te maken.

Een krachtige ondernemer is een krachtige business

Ik leer je contact te maken met wie je echt bent, zodat je keuzes maakt die je vóelt. Niet meer achter de feiten en de massa aanlopen, maar putten uit een diep vertrouwen vanuit jezelf. Wat wil je écht? En hoe ga je dit creëren voor jezelf? Hoe doe je dit op een manier dat goed voelt voor je? Hoe doe je sales? Hoe zet je het marketingtechnisch slim neer?  Je zult zien dat de resultaten volgen. Ik geef je die schop onder je kont om je in beweging te houden, no more excuses!

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Hi, ik ben Merel

Ook ik heb me laten verleiden tot het volgen van alle regels en trucjes. Het creëren van het perfecte plaatje. Iedereen dacht dat ik het goed voor elkaar had in mijn topbaan, maar ik was doodongelukkig. Dat was het moment voor mij waarop ik mijn leven heb omgegooid en ben gaan leven volgens MIJN regels. En dat gun ik jou ook.

Ik heb 15 jaar werkervaring in diverse functies in marketing & sales bij de meest uiteenlopende bedrijven. Zo heb ik veel kennis aan de praktische kant. Maar door mijn persoonlijke reis naar geluk heb ik 20 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling (met de nodige opleidingen van EFT naar Systemisch werk). Alles komt samen in mijn coaching. Persoonlijk en business op een manier die jóu krachtig maakt en laat bruisen van plezier en voldoening.

Veelgestelde vragen

dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is de investering?

De investering gaat vanaf 950 euro per maand.
Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

* prijs per maand en ex BTW

Welk resultaat kan ik verwachten?

Je bent krachtiger en durft onvermijdelijke stappen beter te dragen. Je ziet wat je unieke krachten zijn en durft jezelf ook zo te positioneren. Je ontrafelt waar je groei nu stopt en gaat hier samen met mij doorheen. Je groeit met plezier op persoonlijk en zakelijk vlak. De resultaten volgen onvermijdelijk. 

Op welke manier we dit bereiken is voor iedereen anders want mijn programma is maatwerk. Dit is ook de reden dat ik beperkt plek heb in mijn programma. Ik wil alle tijd en liefde in de waarde kunnen geven.

Wat is de minimale samenwerkingsduur?

Mijn trajecten lopen meestal vanaf 6 maanden maar laten we in overleg wat voor jou het beste werkt. Plan een gesprek in om te bespreken wat de mogelijkheden zijn