Over mij

Get to know me

Ik paste mij altijd aan aan verwachtingen van anderen.

En ik was er mega goed in. Een ware kameleon! 😉  Totdat ik een op ‘t oog prachtig leven had, maar mij volledig afgesloten voelde van mezelf. Ik had een top salesfunctie met mooi salaris, auto en dito target. Maar ik voelde me leeg, uitgehold.

Toen er een bouwsteentje wegviel en de hele toren in elkaar donderde, voelde ik me verrassend opgelucht. Ik raakte mijn baan, mijn geld, mijn vrienden en status kwijt maar zag het al snel als vrijheid om alles weer op te bouwen. Op míjn manier. Ik nam me voor mij nooit meer aan te passen en in de pas te lopen, tenzij ik dit zelf wilde.

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Leef jij je leven al helemaal volgens jóuw regels?

Ik coach ondernemers in het leven en in het leiden van een business op hun manier. We gooien alle marketingtrucjes en ballast als een oude jas af en richten ons alleen nog maar op datgene waar jij goed in bent, energie van krijgt en in gelooft. Je groei zal exponentieel zijn. Als mens én als ondernemer. Ik nodig je uit om te breken met wat er ‘nu eenmaal is’ en leiderschap te pakken in wat je wilt creëren!

Leuk verhaal Merel, maar wie BEN jij nou?

Ja, ik krijg vaak een beetje cringe-behoeftes als mensen het op hun website hebben over hun kat en lievelingseten en puzzelen enzo :p. Dus ik dacht laat ik het anders doen: ik geef mijn man het woord! Echter wordt het niet ;).

Mijn reis als coach

Ik heb 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven in marketing- en salesfuncties en 20 jaar in persoonlijke ontwikkeling. The best of both worlds komt samen in mijn rol als coach. Ik hou van diepgang en dat jij als mens stevig staat. Ik ben dol op spiritualiteit en zoek altijd een diepere betekenis. Mijn klanten geven aan dat het een fijne combinatie is tussen persoonlijke ontwikkeling en het bouwen aan een sterke strategie. 

In 2018 ging ik voorzichtig anderen helpen los te breken van het leven zoals het ‘heurt’ naar hoe ze het willen. Dit deed ik meer als mentor. In 2020 ben ik fulltime gaan ondernemen. Ik zie mezelf als coach voor ondernemers die meer vanuit essentie willen ondernemen en leven. Weg met de ballast en focus op wat je echt wilt. 

Greatness is a lot of small things done well.

– Ray Lewis