13 & 14 mei 2024

The Deep Dive Sessions

Twee dagen schud ik aan jouw overtuigingen

Tijdens de Deep Dive Sessions maken we concreet wat er (onbewust) in de weg staat om de door jouw gewenste expansie door te voeren. Want groeien doe je, maar je voelt dat het ruimtelijker en makkelijker mag. Nog meer eigen, nog meer doordenkt van jouw visie, nog makkelijker.
Je maakt onder mijn begeleiding contact met jouw grootste kracht en voelt je aangezet in het uitstippelen van de acties die nodig zijn om dit vast te houden. Je wordt geïnspireerd en aangezet en gaat vol energie en plannen naar huis.

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Hoe wordt jouw leven als

9

Je niet alleen op business een 10 scoort maar ook in je persoonlijke leven. Waarin je voelt dat alles elkaar complementeert.  Voldoende aandacht voor je zachte kant zonder je ambitie en gedrevenheid uit het oog te verliezen

9

je nu stopt met het voldoen aan wat je denkt dat ‘hoort’. Waar je aan moet voldoen. Resultaten, materiele zaken, verwachtingen van anderen. Wat als je deze energie stopt in datgene waar jij voor kiest. Wat zou dit voor je doen?

9

ik je vertel dat alle antwoorden al in je zitten? Dat die perfecte strategie die werkt voor jou alleen door jou geleid kan worden? En dat wanneer je dit op een slimme manier gaat volgen de resultaten onvermijdelijk volgen. En dit is niet wollig of zoetsappig. Maar dit is geloven in je eigen kracht. 

Samen maken we een plan voor jouw vorm van overvloed

Laat me jou deze twee dagen dragen in een prachtige setting in een intieme groep. Je hoeft tijdens deze dagen aan niets anders te denken dan jouw ontwikkeling  en welzijn. Omring je door luxe, interessante gesprekken en diepgaande inzichten. Ik daag je uit om nog meer de leider te worden van dat waar je naar verlangt. Verwacht coaching op niveau, precies zoals je zou mogen verwachten.

Dionne Douma

Dionne Douma

Business Manager

“Mijn gevoel om een andere weg in te slaan met mijn business is deze dagen zo enorm bevestigd. Ik kan niet meer wegkijken, ik voel nu echt dat ik dit mag gaan doen. Er is geen weg terug.”

marloes-lodder-lets-get-loes

Marloes Lodder

Webdesigner

“Ik vond de verbinding met andere (vrouwelijke) ondernemers zo bijzonder. Doordat iedereen zich zo kwetsbaar durfde op te stellen ging er bij mij ook echt een deur open. Magisch vond ik het!”

Angela Lodder

Angela Lodder

Instagram Strateeg

“Merel maakt de vertaling van voelen naar concreetheid en dit heeft me zoveel opgeleverd. Ik kijk anders naar wie ik ben en naar mijn expertise.”

The Deep Dive Sessions

  •  In wellness Hotel De Sterrenberg op de Veluwe, midden in de bossen van maandag 13 mei 10:00 uur tot dinsdag 14 mei 16:30 uur. Je wordt 2 dagen in de watten gelegd!
  • Met maximaal 9 gelijkgestemde ondernemers.
  • We combineren innerlijk werk en strategie op een manier die je zal verassen. 
  • Volledig verzorgd inclusief overnachting, snacks, 2x lunch, 1x diner en 1x ontbijt. Water, thee en koffie zijn onbeperkt inbegrepen (overige drankjes zijn voor eigen rekening).
  • Je slaapt in een eigen 2-persoonskamer en kan in je vrije tijd gebruik maken van de wellness en het zwembad van het hotel.
  • Dit alles voor de prijs van 850 euro ex BTW
the-deep-dive-sessions-hotel-de-sterrenberg
Dionne Douma

Marieke Zentjens

“Fotograaf

“Waardevol & verdiepend met veel persoonlijke aandacht. Merel doorziet, voelt aan en stuurt jou naar je diepste kern. Ze creëert een open en veilig klimaat waarin je jezelf mag zijn. Ik vond de locatie fantastisch aansluiten bij het programma: je gaat erg diep waardoor de verzachting van de luxe van de locatie een zachte landing verzorgt. Wat ik mee naar huis neem is niet in woorden te vangen. Het is een magisch gevoel, een stevigheid over wie ik ben, wat ik te bieden heb, dat mijn kern raakt.”

marloes-lodder-lets-get-loes

Annet Geurtsen

Fotograaf

“Ik heb de dagen ervaren als fijn, sophisticated en luxe zonder dat het ook maar ergens voor de buhne voelde. Het voelde heel integer en oprecht ♡ ik kwam zonder directe intentie of vraagstuk en dat maakte dat ik heerlijk ontspannen aanwezig kon zijn. Ik vond de verzorging en de locatie echt top. Ik heb het spirituele als heel positief verhelderend en warm ervaren. Die verdieping is magisch. Een heerlijk gevoel van ontsnapt zijn uit de drukte en een crush op Merel.”

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Je krijgt mijn volle focus

De Deep Dive mag je zien als een mini traject waarin je mag verwachten dat het je aanzet. Je ontvang mijn onverdeelde aandacht en liefde. 

Met de tools en kennis die ik tijdens deze dagen met je deel  zorg je voor een plan dat hout snijdt. We laten trucjes en blabla achterwege en gaan puur voor jouw missie en wat jij te doen hebt. Simpel en authentiek. Geen standaard stappenplannen, geen vastomlijnd resultaat. Jouw leven & ambitie helemaal ingericht zoals dat past bij jou, en waar jíj gelukkig van wordt.

Veelgestelde vragen

dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Moet ik ergens aan voldoen om deel te nemen?

Je moet tegen een stootje kunnen en jezelf eerlijk aan durven kijken. De deelnemers van de Deep Dive zijn ambieus, krachtig en weten vaak al waar ze staan in het leven.

Verwacht dat je jezelf tegen gaat komen, maar ga er open in, je zult exact ontvangen wat je nodig hebt. Dat klinkt wat wollig, maar dit is in de praktijk vaak zo gebleken. Het is belangrijk om af te tasten of je bij mij het vertrouwen voelt om je open te stellen. Vandaar dat we eerst een gesprek hebben vooraf.

 

Wanneer is de volgende editie?

De volgende editie is nog niet gepland, maar zal naar verwachting in het najaar van 2024 plaatsvinden. Schrijf je in voor de wachtlijst en je wordt als eerste op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen.

Kan ik een extra overnachting boeken?

Je kunt in overleg een extra nacht boeken in het hotel. 

Kan ik eventueel ook s nachts naar huis?

Voor een beperkt aantal mensen is er de mogelijkheid om deze tweedaagse zonder overnachting te boeken. Stuur mij een bericht om de mogelijkheden te bespreken.

Ik twijfel nog..

Ik bespreek graag met je waar je over twijfelt. Ook hiervoor kun je een matchcall inplannen. Ik geef het eerlijk aan als ik voel dat dit niet is wat jij op dit moment nodig hebt en uiteraard kun jij dit zelf ook aangeven tijdens het gesprek!

Elke maand breng ik de magie rechtstreeks naar je inbox met een scala aan inspirerende tools.Verwacht visualisaties, boeiende podcasts, diepgaande oefeningen met systemisch werk, betekenisvolle vragen en af en toe een creatieve opdracht.Schrijf je nu in en laat je meevoeren op deze reis van ontdekking en groei:

Je bent ingeschreven!