In gesprek met coachee Linde

22 apr 2022

Merel

Wat als je succes je plezier in de weg staat?

Linde van der Kamp is in januari ingestapt in mijn jaartraject omdat haar succes begon te knagen aan aan levenskwaliteit.

Linde vertelt in deze podcast hoe ze de geweldige fotografe is geworden die ze is, door haar gevoel te volgen. We spreken over haar weg naar succes en hoe haar dat tot nu toe af gaat. We hebben hebben het over groots dromen en of alles maakbaar is.

En nog veel meer.
Check de podcast hieronder…

Bekijk mijn video / luister mijn podcast of lees daaronder verder!

Kijk/luistertijd 15 min.

‘Ik wil laten zien hoe leuk ondernemen is’

Linde fotografeert vrouwelijke ondernemers op een unieke en speelse manier. Ze wilt laten zien hoe leuk ondernemen kan zijn en wilt vrouwelijke ondernemers het podium geven dat ze verdienen door het maken van unieke en foto’s die bruisen van plezier.

Succes verzwaarde

Linde startte 2 jaar geleden met fotograferen en groeide als een malle. Tot het moment herfst 2021 toen ze voelde dat het anders moest. Ze kwam met mij in gesprek en voelde dat dit was dat ze nodig had.

Sindsdien groeit ze nog harder, maar wel op een manier dat voelt alsof ze in control is.

Meer weten?

Wil je meer weten? Linde kan het je het beste zelf vertellen en dit doet ze in de podcast. Wil je meer weten over het mentoring traject? Check de pagina van mijn mentorship programma.

Merel van Vugt

Hi, ik ben Merel!

Ondernemerscoach voor gevestigde ondernemers die klaar zijn om hun branche een beetje op te schudden. Claim jouw plek met authenticiteit en bouw een bedrijf waar je hart van in de fik vliegt!

Duik er nog verder in!

Help! Het resultaat valt tegen

Help! Het resultaat valt tegen

Wat te doen als je resultaat tegenvalt? Help! Het resultaat is niet wat je verwachtte. Let’s be honest. Dit kennen we allemaal. Ondernemerschap komt neer op veel zaaien. Voordat je kunt oogsten. (met soms maanden met weinig oogst ;-)) Wat doe je wanneer het resultaat...

Moediger zijn

Moediger zijn

We mogen moediger zijn We mogen meer weg bewegen van het comfortabele richting hetgeen ons hart ECHT in de fik vliegtWe mogen moediger zijn in het omarmen van het onbekende.We mogen moediger zijn in het claimen van onze plek. Ons laten horen, en dan niet op standje...

6 dingen die ik eerst geloofde

6 dingen die ik eerst geloofde

Maar nu niet meer Vorige week vroeg ik input voor een onderwerp voor een podcast. Het onderwerp van deze podcast inspireerde me. Ik kan zo 100.000 dingen bedenken. (wat zegt dit over mij? ?) Anyhow. Ik heb het aantal terug kunnen brengen naar 6 dingen. Verdeeld onder...