1 op 1 coaching

Mentorship Programma

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Je hebt grootse plannen, maar waar te beginnen?

Je hebt ambitie. Freaking veel potentie. Een visie. 
Je hebt het allemaal, maar het komt er nog niet uit. Je voelt dat er iets van actie moet komen, maar waar en hoe? Investeren in een coach vind je spannend. Dit heb je al eerder gedaan en viel eerlijk gezegd een beetje tegen.
Je voelt dat er meer ligt, maar weet niet hoe je dit concreet maakt.

Kan het wel op de manier zoals ik het wil? Of houd ik mezelf voor de gek?

Die coaches ken ik nu wel met diezelfde tips. Ik wil het nu zelf doen.

Als ik harder werk vormt mijn droombedrijf zich als vanzelf.

Breek uit die mindset van wel willen maar niet durven

Steeds wanneer je denkt F*ck nu is het tijd houdt de zekerheid van waar je nu staat je tegen. Maar lieve ondernemer. Dat stukje onvrede of onrust dat je in je hebt, is jouw uitnodiging om nieuwe stappen te zetten. Sta op. Wordt die go-to person van jouw markt. Ga het op jouw manier doen! En natuurlijk is dit spannend, maar dat is precies waar ik je mee ga helpen. You’re as ready as you ever will be.

We pakken alles aan, van persoonlijke ontwikkeling tot strategie

Ik snap het. Je hebt de businesscoach uitgespeeld. Je zit niet meer te wachten op een stappenplan naar 10K. Dit gaat dieper.
Ik zie 2 kampen in coachingland. Een hele spirituele hoek, en een hele zakelijke hoek. Maar bijna nooit een diepgaande combinatie van deze twee. Terwijl ze voor mij onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Ik ga niet lekker op zweven, maar ook niet puur op het knallen. Wanneer je alleen maar voelt gebeurt er niets, wanneer je alleen maar in actie staat drijf je makkelijk van jezelf af.
In mijn coaching gaan we op zoek naar jouw blokkades en maken ze inzichtelijk. Ik maak hierbij gebruik van bijvoorbeeld visualisatie/ hypnose, Human Design. EFT & systemisch werk. We vinden jouw zone of genius en stippelen jouw weg naar succes uit. Dit is een afgestemde strategie die jou krachtiger maakt in plaats van verzwakt. We gaan jouw visie vanuit een diep niveau tot leven brengen!

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Ben jij klaar voor een bedrijf en leven op jóuw voorwaarden?

  • (Live) kick-off van 120 minuten, waarin we vaststellen waar je nú bent en waar je naartoe wilt.
  • Maandelijkse 1 op 1 coachingscall (waarvan deels live sessies)
  • Groepsapp & gezamenlijke calls met de andere ondernemers in mijn traject, om gebruik te maken van elkaars expertise.
  • Masterclasses voor extra diepgang in persoonlijke ontwikkeling en het upgraden van je business
  • 1 live moment van 4 uur waarin we 1 op 1 een deepdive maken in jouw bedrijf. (Dit is alleen van toepassing bij het jaartraject)
  • Onbeperkt tussentijds contact via de app Voxer (vergelijkbaar met Whatsapp), zodat je mij altijd meedraagt in je broekzak
  • De investering is €9.950* voor een jaartraject, en € 5.950* voor een halfjaartraject.  (*ex btw)
  • Wanneer je een creatief beroep hebt (en je bedrijf minimaal 3 jaar bestaat) kom je met deze investering in aanmerking voor een PPO aanvraag (€2000 per kalenderjaar)

BONUS: Mijn 2-daagse live event in een viersterrenhotel met andere ondernemers in dezelfde fase als jij.

Dionne Douma over mijn mentorship

Ik voelde het aan alles, bij haar moet ik zijn. In haar energieveld. Zij durft. Ademt voor mij authenticiteit. Combineert strategie met innerlijk werk. Kortom the full experience. Maar ook voelde ik; als ik instap dan is er geen weg meer terug. Dan ga ik het DOEN. Merel was precies die persoon die ik zocht.

 Een jaar geleden ben ik bij Merel in het jaartraject gestapt. What a ride! Alles wat ik hiervoor noemde is waar en heb ik zo mogen ervaren. En nog meer. Merel is in staat om je laagjes af te pellen en de diepere kern te raken. Maar wel op jouw tempo en passend bij jou. Ze voelt feilloos aan wat jij nodig hebt. Zonder doekjes, opsmuk of standaard strategieën. JIJ als persoon staat centraal.

Gedurende het hele jaar voelde ik me gezien… ze was er altijd. In goede en ook pittige tijden. En in die pittige tijden hielp Merel mij opweg met kleine vragen en stapjes. Die zorgde voor beweging. Wat je weer verder brengt en inzichten oplevert.

De combinatie van live en online coaching is wat mij betreft goud waard. Je bent ook onderdeel van de groep 1:1 klanten waar je weer terecht kan om te sparren en je vragen aan mede ondernemers te stellen.

Het afgelopen jaar is er ontzettend veel geshift op voornamelijk persoonlijk vlak. M’n hoofd wilde vooral zakelijk groeien en impact maken. Maar het resultaat van afgelopen jaar is grootser dan ik me had kunnen voorstellen. Ik heb persoonlijke thema’s mogen doorleven en verankeren. Een groter cadeau voor jezelf is er niet. Dit neem ik de rest van m’n (ondernemers) leven mee.

Ben je toe aan een coach die je écht ziet? Ben je bereidt om bold moves te maken (in je bedrijf en/of op persoonlijk vlak) en je shit aan te kijken? Wetende dat je liefdevol opgevangen en begeleid wordt. Dan is het tijd om met Merel kennis te maken.

Een krachtige ondernemer is een krachtige business

Ik leer je contact te maken met wie je echt bent, zodat je keuzes maakt die je vóelt. Niet meer achter de feiten en de massa aanlopen, maar putten uit een diep vertrouwen vanuit jezelf. Wat wil je écht? En hoe ga je dit creëren voor jezelf? Hoe doe je dit op een manier dat goed voelt voor je? Hoe doe je sales? Hoe zet je het marketingtechnisch slim neer?  Je zult zien dat de resultaten volgen. Ik geef je die schop onder je kont om je in beweging te houden, no more excuses!

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Hi, ik ben Merel

Ook ik heb me laten verleiden tot het volgen van alle regels en trucjes. Het creëren van het perfecte plaatje. Iedereen dacht dat ik het goed voor elkaar had in mijn topbaan, maar ik was doodongelukkig. Dat was het moment voor mij waarop ik mijn leven heb omgegooid en ben gaan leven volgens MIJN regels. En dat gun ik jou ook.

Ik heb 15 jaar werkervaring in diverse functies in marketing & sales bij de meest uiteenlopende bedrijven. Zo heb ik veel kennis aan de praktische kant. Maar door mijn persoonlijke reis naar geluk heb ik 20 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling. Alles komt samen in mijn coaching. Persoonlijk en business op een manier die jóu krachtig maakt en laat bruisen van plezier en voldoening.

Veelgestelde vragen

dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is de investering?

De investering is €9.950* voor een jaartraject, en € 5.950* voor een halfjaartraject.  (*ex btw).  Ook zijn er betalingsregelingen & geldt er een loyaliteitskorting voor oud klanten van mijn 1-op1 traject. Neem contect met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Je bent krachtiger en durft grotere stappen beter te dragen. Je ziet wat je unieke krachten zijn en durft jezelf ook zo te positioneren in de markt. Je ontrafelt waar je groei nu stopt en gaat hier samen met mij doorheen. Je groeit met plezier op persoonlijk en zakelijk vlak. De resultaten volgen onvermijdelijk. 

Op welke manier we dit bereiken is voor iedereen anders want mijn programma is maatwerk. Dit is ook de reden dat ik beperkt plek heb in mijn programma. Ik wil alle tijd en liefde in de waarde kunnen geven.

Wat is de minimale samenwerkingsduur?

Mijn ervaring is dat je met een langere samenwerking het meeste resultaat behaalt.

We kunnen 12 of 6 maanden met elkaar samenwerken. Ook bied ik een 6 weeks intensief traject voor die ondernemer met een specifieke vraagstuk. 
In overleg met jou bepalen wat voor jou het beste werkt. Plan een gesprek in om te bespreken wat de mogelijkheden zijn