1 op 1 coaching

Mentorship Programma

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Je hebt grootse plannen, maar waar te beginnen?

Je hebt ambitie. Freaking veel potentie. Een visie. 
Je hebt het allemaal, maar het komt er nog niet uit. Je voelt dat er iets van actie moet komen, maar waar en hoe? Investeren in een coach vind je spannend. Dit heb je al eerder gedaan en viel eerlijk gezegd een beetje tegen.
Je voelt dat er meer ligt, maar weet niet hoe je dit concreet maakt.

Kan het wel op de manier zoals ik het wil? Of houd ik mezelf voor de gek?

Die coaches ken ik nu wel met diezelfde tips. Ik wil het nu zelf doen.

Als ik harder werk vormt mijn droombedrijf zich als vanzelf.

Breek uit die mindset van wel willen maar niet durven

Steeds wanneer je denkt F*ck nu is het tijd houdt de zekerheid van waar je nu staat je tegen. Maar lieve ondernemer. Dat stukje onvrede of onrust dat je in je hebt, is jouw uitnodiging om nieuwe stappen te zetten. Pak dat podium. Wordt die go-to person van jouw markt. Ga het op jouw manier doen! En natuurlijk is dit spannend, maar dat is precies waar ik je mee ga helpen. You’re as ready as you ever will be.

We pakken alles aan, van persoonlijke ontwikkeling tot strategie

Ik snap het. Je hebt de businesscoach uitgespeeld. Je zit niet meer te wachten op een stappenplan naar 10K. Dit gaat dieper.
Ik zie 2 kampen in coachingland. Een hele spirituele hoek, en een hele zakelijke hoek. Maar bijna nooit een diepgaande combinatie van deze twee. Terwijl ze voor mij onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Ik ga niet lekker op zweven, maar ook niet puur op het knallen. 
In mijn coaching gaan we op zoek naar jouw blokkades en maken ze inzichtelijk. Ik maak hierbij gebruik van tools op het gebied van voicedialogue, visualisatie/ hypnose, EFT & systemisch werk. Businesswise gaan we op zoek naar een strategie die jou krachtiger maakt in plaats van verzwakt. We gaan jouw visie vanuit een diep niveau tot leven brengen!

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Ben jij klaar voor een bedrijf en leven op jóuw voorwaarden?

  • (Live) kick-off van 120 minuten, waarin we vaststellen waar je nú bent en waar je naartoe wilt (BONUS: een Human Design reading)
  • Maandelijkse 1 op 1 coachingscall van 60 minuten (waarvan deels live sessies)
  • Groepsapp & gezamenlijke calls met de andere ondernemers in mijn traject, om gebruik te maken van elkaars expertise.
  • Masterclasses voor extra diepgang in persoonlijke ontwikkeling en het upgraden van je business
  • 1 live moment van 4 uur waarin we 1 op 1 een deepdive maken in jouw bedrijf. (Dit is alleen van toepassing bij het jaartraject)
  • Onbeperkt tussentijds contact via de app Voxer (vergelijkbaar met Whatsapp), zodat je mij altijd meedraagt in je broekzak
  • De investering voor 12 maanden coaching bedraagt € 9.252 ex BTW. Dit kan ik termijnen betaalt worden (bijvoorbeeld 771 per maand of 2313 per kwartaal)
  • De investering voor 6 maanden coaching bedraagt € 6.000 ex BTW. Dit kan ik termijnen betaalt worden.

BONUS: Mijn 2-daagse live event in een viersterrenhotel met andere ondernemers in dezelfde fase als jij.

Caroline over mijn mentorship

Ik kwam voor het eerst in contact met Merel tijdens het Voor Vrouwen Door Vrouwen event van Queen Tarzi. Wat een knaller van een presentatie gaf ze daar! Eerlijk, oprecht, ze zoog me zo mee in haar verhaal. 

Later ben ik haar gaan volgen door onder andere de nieuwsbrief en zo heb ik uiteindelijk deelgenomen aan een masterclass. Tof verhaal, kort, bondig maar doeltreffend. Met de focus op positiviteit en echtheid (Wie ben jij, wat wil jij nou echt?). Tenminste, dit is het gevoel wat het bij mij opwekte. Vervolgens hebben we een korte 1:1 meeting gehad om te kijken of we een klik hadden. Die was er zeker!

Omdat ik op een punt in mijn leven zat waarin ik keuzes wilde maken, maar niet precies wist hoe en wat, maar wel voelde dat ik vooruit wilde, ben ik serieus gaan nadenken over een coaching traject bij Merel.

In het verleden had ik eerder een traject doorgelopen bij iemand anders, maar helaas zonder diepgang en dus voor mij zonder resultaat. Dit maakte me wat wantrouwig. Wat ben ik blij dat ik toch in het diepe gesprongen ben!

Naast de coaching calls was Merel mijn vraagbaak, als ik een steuntje in mijn rug of juist een flinke duw vooruit nodig had was ze daar. Zonder te pushen of te sturen, maar juist zodat ik zelf helder kreeg wat ik wilde en hoe.

We hebben enorme resultaten geboekt in een relatief korte tijd, daar ben ik Merel enorm dankbaar voor. Persoonlijk, vertrouwd, sterk en ook juist zacht op de juiste momenten. Helder en duidelijk met soms een beetje zweef, maar altijd aangepast op wat op dat moment goed voelde en nodig was. We zijn diep gegaan, met een lach en een traan, wat een waardevolle ervaring!

Een krachtige ondernemer is een krachtige business

Ik leer je contact te maken met wie je echt bent, zodat je keuzes maakt die je vóelt. Niet meer achter de feiten en de massa aanlopen, maar putten uit een diep vertrouwen vanuit jezelf. Wat wil je écht? En hoe ga je dit creëren voor jezelf? Hoe doe je dit op een manier dat goed voelt voor je? Hoe doe je sales? Hoe zet je het marketingtechnisch slim neer?  Je zult zien dat de resultaten volgen. Ik geef je die schop onder je kont om je in beweging te houden, no more excuses!

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Hi, ik ben Merel

Ook ik heb me laten verleiden tot het volgen van alle regels en trucjes. Het creëren van het perfecte plaatje. Iedereen dacht dat ik het goed voor elkaar had in mijn topbaan, maar ik was doodongelukkig. Dat was het moment voor mij waarop ik mijn leven heb omgegooid en ben gaan leven volgens MIJN regels. En dat gun ik jou ook.

Ik heb 15 jaar werkervaring in diverse functies in marketing & sales bij de meest uiteenlopende bedrijven. Zo heb ik veel kennis aan de praktische kant. Maar door mijn persoonlijke reis naar geluk heb ik 20 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling. Alles komt samen in mijn coaching. Persoonlijk en business op een manier die jóu krachtig maakt en laat bruisen van plezier en voldoening.

Veelgestelde vragen

dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is de investering?

De investering bedraagt € 9252 ex BTW.

Dit bedrag mag in termijnen betaald worden (bijvoorbeeld € 771 per maand of  € 2313 per kwartaal).

Ik besef me dat dit een fors bedrag is om te investeren in jezelf.
Om ervoor te zorgen dat je voorkomt in oude conditioneringen of angst te schieten wil ik je uitnodigen het gesprek met mij aan te gaan.
Ik ga je zeker niet pushen tijdens een gesprek maar kijk samen met jou of dit de juiste stap is voor jou op dit moment. Ook bestaat er een mogelijkheid om te schakelen met mijn bestaande klanten om te horen wat zij uit het traject halen.
Ik wil dat jij met volle overtuiging een beslissing kan maken en wil jou alle input geven dit goed te doen.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Je bent krachtiger en durft grotere stappen beter te dragen. Je ziet wat je unieke krachten zijn en durft jezelf ook zo te positioneren in de markt. Je ontrafelt waar je groei nu stopt en gaat hier samen met mij doorheen. Je groeit met plezier op persoonlijk en zakelijk vlak. De resultaten volgen onvermijdelijk. 

Op welke manier we dit bereiken is voor iedereen anders want mijn programma is maatwerk. Dit is ook de reden dat ik beperkt plek heb in mijn programma. Ik wil alle tijd en liefde in de waarde kunnen geven.

Wat is de minimale samenwerkingsduur?

Mijn ervaring is dat je met een langere samenwerking het meeste resultaat behaalt. In overleg met jou bepalen wat voor jou het beste werkt. Plan een gesprek in om te bespreken wat de mogelijkheden zijn