Help! Het resultaat valt tegen

19 okt 2022

Merel

Wat te doen als je resultaat tegenvalt?

Help! Het resultaat is niet wat je verwachtte.

Let’s be honest. Dit kennen we allemaal.

Ondernemerschap komt neer op veel zaaien. Voordat je kunt oogsten. (met soms maanden met weinig oogst ;-))

Wat doe je wanneer het resultaat tegenvalt?
Ik deel je wat ik mijn klanten deel.

Check de podcast hieronder…

Bekijk mijn video / luister mijn podcast of lees daaronder verder!

Kijk/luistertijd 15 min.

Hoe ziet dit eruit voor jou?

Deze podcast vertelt je de theorie over hoe om te gaan met een tegenvallend resultaat. Ik deel je wat ik mijn klanten vertel. Het verschil tussen deze podcast en mijn klanten is dat ik ze help dit te integreren.

Wil je weten hoe dit er voor jou uitziet? Plan een gesprek met mij in

Merel van Vugt

Hi, ik ben Merel!

Ondernemerscoach voor gevestigde ondernemers die klaar zijn om hun branche een beetje op te schudden. Claim jouw plek met authenticiteit en bouw een bedrijf waar je hart van in de fik vliegt!

Duik er nog verder in!

Moediger zijn

Moediger zijn

We mogen moediger zijn We mogen meer weg bewegen van het comfortabele richting hetgeen ons hart ECHT in de fik vliegtWe mogen moediger zijn in het omarmen van het onbekende.We mogen moediger zijn in het claimen van onze plek. Ons laten horen, en dan niet op standje...

6 dingen die ik eerst geloofde

6 dingen die ik eerst geloofde

Maar nu niet meer Vorige week vroeg ik input voor een onderwerp voor een podcast. Het onderwerp van deze podcast inspireerde me. Ik kan zo 100.000 dingen bedenken. (wat zegt dit over mij? ?) Anyhow. Ik heb het aantal terug kunnen brengen naar 6 dingen. Verdeeld onder...

De schaduwkant van succes

De schaduwkant van succes

Een radicaal eerlijk en persoonlijk verhaal We streven allemaal groei na. Succes. Het mag steeds groter en mooier. En dat is mooi. Groei is natuurlijk. Alles zoekt de expansie op. Maar groei komt soms ook met een prijs. Hoe je omgaat met de schaduwkanten van succes op...