Help! Het resultaat valt tegen

19 okt 2022

Merel

Wat te doen als je resultaat tegenvalt?

Help! Het resultaat is niet wat je verwachtte.

Let’s be honest. Dit kennen we allemaal.

Ondernemerschap komt neer op veel zaaien. Voordat je kunt oogsten. (met soms maanden met weinig oogst ;-))

Wat doe je wanneer het resultaat tegenvalt?
Ik deel je wat ik mijn klanten deel.

Check de podcast hieronder…

Bekijk mijn video / luister mijn podcast of lees daaronder verder!

Kijk/luistertijd 15 min.

Hoe ziet dit eruit voor jou?

Deze podcast vertelt je de theorie over hoe om te gaan met een tegenvallend resultaat. Ik deel je wat ik mijn klanten vertel. Het verschil tussen deze podcast en mijn klanten is dat ik ze help dit te integreren.

Wil je weten hoe dit er voor jou uitziet? Plan een gesprek met mij in

Merel van Vugt

Hi, ik ben Merel!

Ondernemerscoach voor gevestigde ondernemers die klaar zijn om hun branche een beetje op te schudden. Claim jouw plek met authenticiteit en bouw een bedrijf waar je hart van in de fik vliegt!

Duik er nog verder in!

Over hoe minder keuzes je leven rijker maakt

Over hoe minder keuzes je leven rijker maakt

in gesprek met Biek van Biekaleidoscope In een maatschappij waarin we more is more nastreven kan een andere visie verfrissend zijn. Wat als je je alleen nog maar bezig hoeft te houden met jouw ideale keuzes? Hoe veel verlichting zou dat dan geven? In deze podcast ga...

Het belang van creativiteit in je leven en business

Het belang van creativiteit in je leven en business

in gesprek met Claartje van Tiel-Visser Je bent creatief. Je kunt je dagen herinneren in je jeugd dat je je helemaal kon verliezen in tekenen, waterverven, fimoklei en.. tja, met wat niet? Maar nu je volwassen bent is dat creatieve stukje ondergesneeuw door alle...

Moediger zijn

Moediger zijn

We mogen moediger zijn We mogen meer weg bewegen van het comfortabele richting hetgeen ons hart ECHT in de fik vliegtWe mogen moediger zijn in het omarmen van het onbekende.We mogen moediger zijn in het claimen van onze plek. Ons laten horen, en dan niet op standje...