5 februari 2024 | LIVEDAG

The Cycle of Entrepreneurship

Zou het nog krachtiger kunnen?

Dat is de grote vraag. Je voelt namelijk dat je in je bedrijf écht lekker bezig bent. Doelen worden behaald. Je groeit. Maar het voelt nog wel vaak dat het nog niet volledig matcht met hoe je het zou willen.
Het mag nog namelijk nog meer JOU. Nog meer in sync met jouw energie. Het mag nog meer ruimte geven aan jouw inspiratie. Kortom het mag nóg krachtiger!

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Dit vind je niet in praktische tips en formules

Nee joh, die praktische tips of het uiteenzetten van een formule ben je al voorbij. Je wilt op een andere manier kijken naar je vraagstuk. Diepgaander, creatiever, met een andere blik. Want je weet, als je het met slim of hard werken had kunnen bereiken, had jij het allang voor elkaar gebokst. Je voelt dat er nu een andere manier van kijken nodig is om je bedrijf zo te vormen dat het jou draagt, in plaats van andersom. En daar is een zelfgecreëerde krachtige ondernemerscyclus voor nodig.

Jouw Cycle of Entrepreneurship

Laten we je pieken en dalen in het ondernemerschap vervangen door een steady cyclus. Een cyclus die jou ondersteund en jou op het lijf geschreven is. Dit is waar ik deze livedag op focus. Ik combineer systemisch werk en strategie om jou op een andere manier naar jouw rol als ondernemer te laten kijken. Ik daag je uit jouw ruimte en verantwoordelijkheid te pakken op dat stuk dat ervoor gaat zorgen dat je groeit. En ik laat je voelen waar je kunt verzachten. Beide elementen zijn essentieel voor groei. Je gaat naar huis met inzichten om je bedrijf nog meer vorm te geven naar hoe je het voelt.

Je wilt hier echt bij zijn want..

1. Groeiversneller

Ontdek hoe je op een dieper niveau kunt groeien en dit direct kunt toepassen in je onderneming. Door middel van systemisch werk creeër je ruimte voor deze groei. Laat je inspireren en breng je energie in sync, zodat je kracht en inspiratie voelt stromen. Ontdek op laagdrempelige wijze hoe het is om met mij samen te werken en welke impact dit kan hebben op jouw ondernemersreis.

2. Diepgaande inzichten

Ontdek lagen van jezelf die je niet meer dienen en laat ze los, laagje voor laagje, tot aan de kern. Word krachtiger en waardevoller in zowel je bedrijf als je leven. Verbind met gelijkgestemde ondernemers en maak deel uit van mijn community. Ervaar een dag vol verbinding met een kleine groep ondernemers (max 15) die streven naar groei, net als jij. En leer van elkaar.

3. Sweet spot

Ik sta als coach op het snijpunt van ratio en hart, ook op deze dag. Te veel nadruk op ratio kan comfortabel aanvoelen qua resultaten, maar aan de andere kant ontbreekt verdieping. Je zit dan te veel in je hoofd. Maar ook wanneer je te veel in je hart zit, kun je de passie voelen maar inleveren op resultaat. Ik breng je naar die sweet spot, het punt in het midden, want daar gebeurt de magie.

4. Geen koekjesstempel

Verwacht vooral géén successtrategie. Of van één dag naar meerdere ‘kaa-tjes’ omzet. Geen koekjesstempel waarin ik je leer hoe je jezelf hebt aan te passen voor resultaat. Nee, de focus ligt op inzichten om JOU krachtig te maken. Verwacht geen flinterdunne mindsettips. Jij bent al veel verder dan dat. Want jij zoekt diepgang op een nuchtere manier waar je iets aan hebt.

En nu even concreet. Wat levert deze dag mij op?

 Deze livedag zoomen we in op jouw focus voor 2024. Wat mag er ontstaan? En wat zie je over het hoofd bij het realiseren hiervan? We werpen een blik op het komende jaar en filteren de stappen die genomen moeten worden om jouw bedrijf naar het gewenste niveau te tillen. Hierbij maken we gebruik van systemisch werk en strategie om inzicht te verkrijgen in concrete acties die je moet ondernemen om 2024 op alle fronten te overtreffen ten opzichte van het voorgaande jaar. 

ondernemers-coach-merel-van-vugt

The Specs..

  • Datum: 5 februari
  • Locatie: Regio Delft (de specifieke locatie volgt na aanmelding)
  • Investering: Nu met EarlyBird korting  van 450 voor 350
  • Thema: GROEI : Wat mag er in 2024 groeien en ontstaan? En wat houdt mij hierin tegen? 
  • Aantal deelnemers: Max 15
  • Voor wie? Voor die ondernemer die zichzelf uit wil dagen, aan wilt kijken en altijd groeimogelijkheden ziet. Die niet buiten de box wilt kijken, maar iets wilt creëren waar niet eens een box aan te pas komt.. De ruimdenkenden, de gekkies, de gepassioneerden, diegene die niet passen in een mal. Die ondernemer die klaar is met te conformeren aan anderen, maar volledig in haar EIGEN kracht gelooft. Diegene die durft te kiezen voor wat mogelijk is in plaats van wat verwacht wordt. (Of diegenen die hiervan dromen)
  • Tijd: 9.30 – 17.00 uur
Dionne Douma

Dionne Douma

Business Manager

“Ben je toe aan een coach die je écht ziet? Ben je bereidt om bold moves te maken (in je bedrijf en/of op persoonlijk vlak) en je shit aan te kijken? Wetende dat je liefdevol opgevangen en begeleid wordt. Dan is het tijd om met Merel kennis te maken.”

marloes-lodder-lets-get-loes

Marieke Zentjens

“Fotograaf

“Waardevol & verdiepend met veel persoonlijke aandacht. Merel doorziet, voelt aan en stuurt jou naar je diepste kern. Ze creëert een open en veilig klimaat waarin je jezelf mag zijn.”

Angela Lodder

Angela Lodder

Instagram Strateeg

“Merel maakt de vertaling van voelen naar concreetheid en dit heeft me zoveel opgeleverd. Ik kijk anders naar wie ik ben en naar mijn expertise.”

Heee Psssstt.
Tussen jou en mij?

Jij weet echt al dat de inspiratie en inzichten die je deze dag ontvangt dubbel en dwars worden uitbetaald. Ga eens terug naar dat moment waarop je vol energie was. Hoe licht en moeiteloos voelde je bedrijf toen? Hoe waren de resultaten? Precies mijn punt! Mocht je toch nog vragen hebben, stuur me vooral een e-mail!