6 & 7 november 2023 UITVERKOCHT

The Deep Dive Sessions

Twee dagen schud ik aan jouw overtuigingen

Wat jou niet meer dient laten we achter ons en we bouwen aan jouw 2.0 versie. Die versie die je voelt, maar nog niet concreet kunt maken. Tijdens the Deep Dive Sessions maak je onder mijn begeleiding weer contact met jouw essentie en de grootse plannen die je uit het oog verloren bent.

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Hoe wordt jouw leven als

9

je geen genoegen meer neemt met een 6-je of 7? Dat je vol voor die 9 of 10 gaat met je bedrijf en in je leven als ondernemer.

9

je nu stopt met alles wat ‘hoort’? Wat anderen zeggen? Wat anderen beweren? Met alles wat tot nu toe niet heel goed voor je heeft gewerkt?

9

ik je vertel dat alle antwoorden al in je zitten? Dat de perfecte strategie die werkt voor jou en je bedrijf al van binnen aanwezig is? En dat wanneer je dit gaat volgen de resultaten onvermijdelijk volgen.

Samen maken we een plan voor jouw droombusiness

 Je hebt je alleen nog maar te richten op waar jij goed in bent én wat bij jou past. De andere ballast mag je laten vallen. Maak je diensten krachtiger door te versimpelen. Je zoomt in op jouw essentie door een duik naar binnen te maken en dit concreet in je business te verweven. Pak leiderschap, ga shinen en wordt de allerbeste in jouw veld. Tijdens de Deep Dive Sessions bepalen we jouw volgende stappen!

Dionne Douma

Dionne Douma

Business Manager

“Mijn gevoel om een andere weg in te slaan met mijn business is deze dagen zo enorm bevestigd. Ik kan niet meer wegkijken, ik voel nu echt dat ik dit mag gaan doen. Er is geen weg terug.”

marloes-lodder-lets-get-loes

Marloes Lodder

Webdesigner

“Ik vond de verbinding met andere (vrouwelijke) ondernemers zo bijzonder. Doordat iedereen zich zo kwetsbaar durfde op te stellen ging er bij mij ook echt een deur open. Magisch vond ik het!”

Angela Lodder

Angela Lodder

Instagram Strateeg

“Merel maakt de vertaling van voelen naar concreetheid en dit heeft me zoveel opgeleverd. Ik kijk anders naar wie ik ben en naar mijn expertise.”

The Deep Dive Sessions

  •  In wellness Hotel De Sterrenberg op de Veluwe, midden in de bossen van maandag 6 november 10:00 uur tot dinsdag 7 november 16:30 uur. Je wordt 2 dagen in de watten gelegd!
  • Met maximaal 9 gelijkgestemde ondernemers.
  • Een plan voor jouw mooiste business aan de hand van visualisaties, opdrachten en verdiepende gesprekken met mij en mede-ondernemers.
  • We gaan ons verdiepen in systemisch werk voor nog meer inzichten over je conditioneringen en hoe je jezelf beperkt.
  • Volledig verzorgd inclusief overnachting, snacks, 2x lunch, 1x diner en 1x ontbijt. Water, thee en koffie zijn onbeperkt inbegrepen (overige drankjes zijn voor eigen rekening).
  • Je slaapt in een eigen 2-persoonskamer en kan in je vrije tijd gebruik maken van de wellness en het zwembad van het hotel.
  • De investering voor dit alles is in totaal €1150 excl. btw. 
the-deep-dive-sessions-hotel-de-sterrenberg
Dionne Douma

Marieke Zentjens

“Fotograaf

“Waardevol & verdiepend met veel persoonlijke aandacht. Merel doorziet, voelt aan en stuurt jou naar je diepste kern. Ze creëert een open en veilig klimaat waarin je jezelf mag zijn. Ik vond de locatie fantastisch aansluiten bij het programma: je gaat erg diep waardoor de verzachting van de luxe van de locatie een zachte landing verzorgt. Wat ik mee naar huis neem is niet in woorden te vangen. Het is een magisch gevoel, een stevigheid over wie ik ben, wat ik te bieden heb, dat mijn kern raakt.”

marloes-lodder-lets-get-loes

Annet Geurtsen

Fotograaf

“Ik heb de dagen ervaren als fijn, sophisticated en luxe zonder dat het ook maar ergens voor de buhne voelde. Het voelde heel integer en oprecht ♡ ik kwam zonder directe intentie of vraagstuk en dat maakte dat ik heerlijk ontspannen aanwezig kon zijn. Ik vond de verzorging en de locatie echt top. Ik heb het spirituele als heel positief verhelderend en warm ervaren. Die verdieping is magisch. Een heerlijk gevoel van ontsnapt zijn uit de drukte en een crush op Merel.”

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Je krijgt mijn volle focus

Met twee dagen intensieve coaching in een kleine groep kun je een hele grote slag maken in je ontwikkeling en visie. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om laagdrempelig kennis met mij te maken. 

We zorgen voor een plan dat hout snijdt. We laten trucjes en blabla achterwege en gaan puur voor jouw missie en wat jij te doen hebt. Simpel en authentiek. Geen standaard stappenplannen, geen vastomlijnd resultaat. Jouw bedrijf helemaal ingericht zoals dat past bij jou, en waar jíj gelukkig van wordt.

Veelgestelde vragen

dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Moet ik ergens aan voldoen als ondernemer?

Dit evenement is voor ondernemers die al even meedraaien. Een omzetgrens vind ik niet belangrijk. Wat ik wel belangrijk vind is je mindset. Hoe sterk voel jij je visie? En hoe groot is jouw drive? Ik ga graag met je in gesprek of dit event aansluit op jouw wensen.

Wanneer is de volgende editie?

De volgende editie is nog niet gepland, maar zal naar verwachting in het voorjaar van 2024 plaatsvinden. Schrijf je in voor de wachtlijst en je wordt als eerste op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen.

Kan ik een extra overnachting boeken?

Je kunt in overleg een extra nacht boeken in het hotel. 

Kan ik eventueel ook s nachts naar huis?

Voor een beperkt aantal mensen is er de mogelijkheid om deze tweedaagse zonder overnachting te boeken. Stuur mij een bericht om de mogelijkheden te bespreken.

Ik twijfel nog..

Ik bespreek graag met je waar je over twijfelt. Ook hiervoor kun je een matchcall inplannen. Ik geef het eerlijk aan als ik voel dat dit niet is wat jij op dit moment nodig hebt en uiteraard kun jij dit zelf ook aangeven tijdens het gesprek!