Kort, intensief & doeltreffend

Essential Revolution Traject

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Je zoekt al even die lekkere vibe

Die flow, die mojo. Je wilt dat de dingen makkelijk naar je toekomen, en dat doet het al weken niet. Je bent klaar met dat cirkeltje waar je in blijft lopen. Je wilt eruit.
Het aangaan van een lang traject staat je tegen. Je hebt veel vertrouwen in hoe je de dingen doet. Je weet wat je kunt. Je weet waar je naartoe wilt. Je kent je waarde. De basis staat, en sterk ook. Maar toch komen er soms vraagstukken en hobbels op je pad die je graag samen met iemand aanvliegt. Omdat het sneller gaat. Efficiënter. En bovendien leuker.  Je zoek een korte intensieve samenwerking zodat je snel weer kunt knallen. Seek no further.

Je wilt geen lang traject. Je weet al welke stappen slim zijn. Je weet hoe je positionering eruit ziet. Je weet wat je waard bent.

En deze hobbel kun je vast zelf uitvogelen.

Alleen duurt het dan langer en kost het veel energie.

En jouw tijd en energie is heilig.

Hoe lekker is het dan wanneer je in zes weken heel doeltreffend en resultaatgericht samen kan werken?

Je verliest kostbare tijd

 Continue wikken en wegen, en blijven hangen in diezelfde gedachtes? Het brengt je nergens. Je wilt jouw standaard doorbreken op een effectieve en efficiente manier.
Niet meer vergelijken. met anderen, maar terug naar jouw kern.
Niet meer kijken naar het verleden, maar creeren van jouw nieuwe norm.

Uit het cirkeltje. Op een diepgaande manier.

Je wilt diepgaande inzichten over die steeds terugkerende mindfucks en blinde vlekken
Je wilt een nieuw product lanceren maar stelt de lancering steeds uit
Je wilt nu eindelijk eens helder krijgen wat jouw verhaal is en jouw zone of genius
Je wilt minder werken zonder in te leveren op omzet
Je wilt weten wat de slimme keuzes zijn die in lijn staan met jouw hart ipv jouw hoofd
Dit is een greep uit de legio uitdagingen die we samen kunnen fixen.

Een vraagstuk.
Zes weken.  

Dionne Douma

Dionne Douma

Business Manager

Ben je toe aan een coach die je écht ziet? Ben je bereidt om bold moves te maken en je shit aan te kijken? Wetende dat je liefdevol opgevangen en begeleid wordt. Dan is het tijd om met Merel kennis te maken.

marloes-lodder-lets-get-loes

Marloes Lodder

Webdesigner

Ik voel me sterker dan ooit en tegelijkertijd heb ik het gevoel dat ik aan het begin sta van alles. 

 

 

 

Angela Lodder

Caroline

Directeur 

We hebben enorme resultaten geboekt in een relatief korte tijd, daar ben ik Merel enorm dankbaar voor. Persoonlijk, vertrouwd, sterk en ook juist zacht op de juiste momenten. We zijn diep gegaan, met een lach en een traan, wat een waardevolle ervaring!

Ben je klaar voor de Essential Revolution?

Laten we een korte revolutie ontkenen.

Ik geloof heel sterk in langdurige samenwerkingen. Maar soms heb je geen zin in die lange commitment. Niet omdat je het niet durft. Integendeel. Je hebt al veel geïnvesteerd. Maar soms wil je even los. Op eigen kracht.

En ondanks je dat heel goed afgaat hik je soms tegen een vraagstukken aan waar je zelf niet uitbreekt. Dan verlang je naar een sparringspartner. Een creatief brein dat met je meedenkt. Of een intensieve duik in je persoonlijke ontwikkeling.
Het is allemaal mogelijk.

Blijf niet ronddobberen.  Blijf in beweging.
Maar wel op een manier die jou grootser maakt in jouw eigenheid.

In dit traject doe ik een greep in mijn kennis en spits dit toe op wat jij nodig hebt (zoals bijvoorbeeld diepgaande visualisaties, Human Design, EFT & systemisch werk). Na onze zes weken samen sta jij weer sterk. Als persoon in je leven, in je bedrijf. En weet je wat je te doen staat in het creeren van jouw rijkdom.

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Wat zijn de kaders van dit traject?

  • We starten met een coachcall van 60 minuten waarin we duidelijke doelen neerzetten.
  • Hieruit volgt mijn voorbereiding zodat we tijdens de livedag efficient aan het werk kunnen.
  • 2 weken later gaan we samen 1-op-1  5 uur de diepte in over jouw vraagstuk. Je hebt heldere en concrete acties en inzichten na deze dag.
  • 4 weken na de livedag hebben we een coachcall van 60 minuten
  • Tussendoor maak je gebruik van Voxer waarin je mij in je broekzak hebt voor alle vragen die omhoog komen.
  • De investering is 1700 ex BTW

Caroline over mijn mentorship

Ik kwam voor het eerst in contact met Merel tijdens het Voor Vrouwen Door Vrouwen event van Queen Tarzi. Wat een knaller van een presentatie gaf ze daar! Eerlijk, oprecht, ze zoog me zo mee in haar verhaal. 

Later ben ik haar gaan volgen door onder andere de nieuwsbrief en zo heb ik uiteindelijk deelgenomen aan een masterclass. Tof verhaal, kort, bondig maar doeltreffend. Met de focus op positiviteit en echtheid (Wie ben jij, wat wil Jij nou echt?). Tenminste, dit is het gevoel wat het bij mij opwekte. Vervolgens hebben we een korte 1:1 meeting gehad om te kijken of we een klik hadden. Die was er zeker!

Omdat ik op een punt in mijn leven zat waarin ik keuzes wilde maken, maar niet precies wist hoe en wat, maar wel voelde dat ik vooruit wilde, ben ik serieus gaan nadenken over een coaching traject bij Merel.

In het verleden had ik eerder een traject doorgelopen bij iemand anders, maar helaas zonder diepgang en dus voor mij zonder resultaat. Dit maakte me wat wantrouwig. Wat ben ik blij dat ik toch in het diepe gesprongen ben!

Naast de coaching calls was Merel mijn vraagbaak, als ik een steuntje in mijn rug of juist een flinke duw vooruit nodig had was ze daar. Zonder te pushen of te sturen, maar juist zodat ik zelf helder kreeg wat ik wilde en hoe.

We hebben enorme resultaten geboekt in een relatief korte tijd, daar ben ik Merel enorm dankbaar voor. Persoonlijk, vertrouwd, sterk en ook juist zacht op de juiste momenten. Helder en duidelijk met soms een beetje zweef, maar altijd aangepast op wat op dat moment goed voelde en nodig was. We zijn diep gegaan, met een lach en een traan, wat een waardevolle ervaring!

Een krachtige ondernemer is een krachtige business

Ik leer je contact te maken met wie je echt bent, zodat je keuzes maakt die je vóelt. Niet meer achter de feiten en de massa aanlopen, maar putten uit een diep vertrouwen vanuit jezelf. Wat wil je écht? En hoe ga je dit creëren voor jezelf? Hoe doe je dit op een manier dat goed voelt voor je? Hoe doe je sales? Hoe zet je het marketingtechnisch slim neer?  Je zult zien dat de resultaten volgen. Ik geef je die schop onder je kont om je in beweging te houden, no more excuses!

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Hi, ik ben Merel

Ook ik heb me laten verleiden tot het volgen van alle regels en trucjes. Het creëren van het perfecte plaatje. Iedereen dacht dat ik het goed voor elkaar had in mijn topbaan, maar ik was doodongelukkig. Dat was het moment voor mij waarop ik mijn leven heb omgegooid en ben gaan leven volgens MIJN regels. En dat gun ik jou ook.

Ik heb 15 jaar werkervaring in diverse functies in marketing & sales bij de meest uiteenlopende bedrijven. Zo heb ik veel kennis aan de praktische kant. Maar door mijn persoonlijke reis naar geluk heb ik 20 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling. Alles komt samen in mijn coaching. Persoonlijk en business op een manier die jóu krachtig maakt en laat bruisen van plezier en voldoening.