1 op 1 coaching

Mentorship Programma

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Je hebt grootse plannen, maar waar te beginnen?

Je hebt ambitie. Freaking veel potentie. Een visie.
Je hebt het allemaal, maar het komt er nog niet uit. Je voelt dat er iets van actie moet komen, maar waar en hoe? Je twijfelt over investeren in een coach. Dit heb je al eerder gedaan en die succesformules ken je nu wel.
Je voelt dat er meer ligt, maar weet niet hoe je dit concreet maakt.

Kan het wel op de manier zoals ik het wil? Of houd ik mezelf voor de gek?

Die ‘succesformules’ ben ik al voorbij, ik wil het nu op mijn manier

Als ik harder werk vormt mijn droombedrijf zich als vanzelf.

Breek uit die mindset van wel willen maar niet durven

Steeds wanneer je denkt F*ck nu is het tijd houdt de zekerheid van waar je nu staat je tegen. Maar lieve ondernemer. Dat stukje onvrede of onrust dat je in je hebt, is jouw uitnodiging om nieuwe stappen te zetten. Sta op. Wordt die go-to person van jouw markt. Ga het op jouw manier doen! En natuurlijk is dit spannend, maar dat is precies waar ik je mee ga helpen. You’re as ready as you ever will be.

We pakken alles aan, van persoonlijke ontwikkeling tot strategie

Ik snap het. Je hebt de businesscoach uitgespeeld. Je zit niet meer te wachten op een stappenplan naar 10K. Dit gaat dieper.
Ik zie 2 kampen in coachingland. Een hele spirituele hoek, en een hele zakelijke hoek. Maar bijna nooit een diepgaande combinatie van deze twee. Terwijl ze voor mij onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Ik ga niet lekker op zweven, maar ook niet puur op het knallen. Wanneer je alleen maar voelt gebeurt er niets, wanneer je alleen maar in actie staat drijf je makkelijk van jezelf af.
In mijn coaching gaan we op zoek naar jouw blokkades en maken ze inzichtelijk. Ik maak hierbij gebruik van bijvoorbeeld visualisaties, Human Design. EFT & systemisch werk. We vinden jouw zone of genius en stippelen jouw weg naar succes uit. Dit is een afgestemde strategie die jou krachtiger maakt in plaats van verzwakt. We gaan jouw visie vanuit een diep niveau tot leven brengen!

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Ben jij klaar voor een bedrijf en leven op jóuw voorwaarden?

Dionne Douma over mijn mentorship

Ik voelde het aan alles, bij haar moet ik zijn. In haar energieveld. Zij durft. Ademt voor mij authenticiteit. Combineert strategie met innerlijk werk. Kortom the full experience. Maar ook voelde ik; als ik instap dan is er geen weg meer terug. Dan ga ik het DOEN. Merel was precies die persoon die ik zocht.

 Een jaar geleden ben ik bij Merel in het jaartraject gestapt. What a ride! Alles wat ik hiervoor noemde is waar en heb ik zo mogen ervaren. En nog meer. Merel is in staat om je laagjes af te pellen en de diepere kern te raken. Maar wel op jouw tempo en passend bij jou. Ze voelt feilloos aan wat jij nodig hebt. Zonder doekjes, opsmuk of standaard strategieën. JIJ als persoon staat centraal.

Gedurende het hele jaar voelde ik me gezien… ze was er altijd. In goede en ook pittige tijden. En in die pittige tijden hielp Merel mij opweg met kleine vragen en stapjes. Die zorgde voor beweging. Wat je weer verder brengt en inzichten oplevert.

De combinatie van live en online coaching is wat mij betreft goud waard. Je bent ook onderdeel van de groep 1:1 klanten waar je weer terecht kan om te sparren en je vragen aan mede ondernemers te stellen.

Het afgelopen jaar is er ontzettend veel geshift op voornamelijk persoonlijk vlak. M’n hoofd wilde vooral zakelijk groeien en impact maken. Maar het resultaat van afgelopen jaar is grootser dan ik me had kunnen voorstellen. Ik heb persoonlijke thema’s mogen doorleven en verankeren. Een groter cadeau voor jezelf is er niet. Dit neem ik de rest van m’n (ondernemers) leven mee.

Ben je toe aan een coach die je écht ziet? Ben je bereidt om bold moves te maken (in je bedrijf en/of op persoonlijk vlak) en je shit aan te kijken? Wetende dat je liefdevol opgevangen en begeleid wordt. Dan is het tijd om met Merel kennis te maken.

Een krachtige ondernemer is een krachtige business

Ik leer je contact te maken met wie je echt bent, zodat je keuzes maakt die je vóelt. Niet meer achter de feiten en de massa aanlopen, maar putten uit een diep vertrouwen vanuit jezelf. Wat wil je écht? En hoe ga je dit creëren voor jezelf? Hoe doe je dit op een manier dat goed voelt voor je? Hoe doe je sales? Hoe zet je het marketingtechnisch slim neer?  Je zult zien dat de resultaten volgen. Ik geef je die schop onder je kont om je in beweging te houden, no more excuses!

ondernemers-coach-merel-van-vugt

Hi, ik ben Merel

Ook ik heb me laten verleiden tot het volgen van alle regels en trucjes. Het creëren van het perfecte plaatje. Iedereen dacht dat ik het goed voor elkaar had in mijn topbaan, maar ik was doodongelukkig. Dat was het moment voor mij waarop ik mijn leven heb omgegooid en ben gaan leven volgens MIJN regels. En dat gun ik jou ook.

Ik heb 15 jaar werkervaring in diverse functies in marketing & sales bij de meest uiteenlopende bedrijven. Zo heb ik veel kennis aan de praktische kant. Maar door mijn persoonlijke reis naar geluk heb ik 20 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling. Alles komt samen in mijn coaching. Persoonlijk en business op een manier die jóu krachtig maakt en laat bruisen van plezier en voldoening.